Acne

Acne herken je aan mee-eters, rode bultjes en soms flinke onderhuidse ontstekingenAcne wordt veroorzaakt door overmatige talgproductie en oude huidcellen, die zorgen voor verstopte poriën.

Acne kan op diverse manieren behandeld worden. Om ervoor te zorgen dat we het probleem op de juiste manier aanpakken, onderzoeken we uw huid zorgvuldig. Aan de hand van de uitkomst hiervan stellen we een behandelplan op.

Het accent van een acne behandeling door de schoonheidsspecialiste ligt op het manueel reinigen van de huid. Hierbij worden blackheads en whiteheads (mee-eters) verwijderd. Het doel van de dieptereiniging is om ontstekingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen. 

Net zoals bij de peeling wordt door middel van kristallen de bovenste huidlaag – bestaande uit dode en oude huidcellen – verwijderd. Met deze methode kan de huid (in tegenstelling tot bij de peeling) plaatselijk en intensief behandeld worden. Doordat het apparaat gesloten en steriel is biedt microdermabrasie uitkomst bij actieve acne.

Een Fruitzuurpeeling kan jouw huid in slechts enkele minuten laten stralen. Je doffe huidskleur verdwijnt en fijne lijntjes worden minder. Deze behandeling is dan ook ideaal voor mensen die last hebben van acne littekens, grove poriën, vale en grauwe huid. De Fruitzuurpeeling is een no-nonsense behandeling met direct zichtbaar resultaat tegen een vale huid, puistjes, grove huid en nog veel meer.

Microdermabrasie

Dieptereiniging

Vrijblijvend consult

Fruitzuurpeeling

Prijzen

Acne behandeling v.a

€ 85,-

Acne behandeling 11-14 jaar

€ 40