After lipomassage

After lipomassage oftewel post operatieve massages worden sterk aanbevolen na een operatieve ingreep.

Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van lymfedrainage en ultrasound apparatuur.

- De lymfedrainage behandeling wordt uitgevoerd door middel van de Pascaud contour apparatuur.

- Vervolgens wordt middels radiofrequentie de onderhuid hertstelt, circulatie verbetert en wordt collageen gestimulerd zodat de huid sterk gemaakt wordt. Ook wordt vocht afgevoerd en worden onstekingen tegengegaan.

- Nadat het vocht is afgevoerd , maken wij gebruik van maderotherapie. Dit zorgt ervoor dat je lichaam op de juiste manier wordt geshaped doordat giftstoffen worden afgevoerd en vetcellen worden afgebroken.

After lipomassage is een uitstekende behandeling na de liposuctie, liposculture, brazilian butt lift (BBL), en een buikwandcorrectie. De after lipomassage kan het best toegepast worden in kuurverband. Wij adviseren tussen de 6 a 10 behandeling 2 keer per week voor het beste resultaat.

Waarom kiezen voor after lipomassage ?

- Het vermindert de zwelling

- Het verbetert uw lichaamscontouren

- Het vermindert de pijn en de blauwe plekken

- Het vermindert de harde knobbels

- Het stimuleert de afvoer van het overtollige vocht

Afslankmassage

Dit massage werkt plaatselijk en wel in het bijzonder op de zogenaamde cellulitus-probleemgebieden, zoals buik, heupen, bovenbenen en billen. Door een zeer stevige, diepe massage wordt onderhuids vocht- en vetweefsel gestimuleerd, afgebroken en afgevoerd. Resultaat: een strakkere huid, verminderde cellulitis en doordat het een diepwerkende massage is, ook een fitter, energieker gevoel omdat het lichaam wordt gereinigd van gifstoffen. Je zult door deze massage geen kilo's kwijtraken, maar wel plaatselijk centimeters in omvang verliezen.

 

Goed te gecombineerd met Pascaud Wave - Contour - 

Prijzen

Afslankmassage en RF kuur van 6 

€ 550,-

image0 (1).jpeg