Carbon Peeling

Is een proces die lasertechnologie en medische actieve kool poeder (carbon) combineert. Er wordt een laag carbonmengsel, welke verijkt is met vitaminen en mineralen, op de huid aangebracht.

 

Na het aanbrengen van het carbonmengsel wordt door middel van de ND-YAG laser met een speciale filter weer verwijderd.

 

Waarom Carbon Peeling?

 

Door combinatie van de ND-YAG laser en de medische koolstof is dit een uitstekend zuiveringsproces voor diepe reiniging. Carbon laser peeling is effectief in het beheersen van de talg afscheiding, anti-ontsteking,bij verkleuring van de huid zoals gezicht, oksels en schaamstreek, ouderdomsvlekken en verkleining van de poriën.

Is een effectieve methode

Voor verjonging en anti-aging. Door de absorptie van het laserlicht welke door de huidlaag en het dermalcollageen niveau dringt, wordt de huidtextuur gestimuleerd waardoor de huid verstevigd. Tevens heeft deze behandeling een positieve uitwerking op een eventuele ongelijkmatige teint, fijne littekens en gepigmenteerde huidaandoeningen.

De carbon werkt van binnenuit van de huid

het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Eén carbon laser peeling behandeling voor huidverjonging/huidverbetering geeft al na één keer resultaat. De behandeling is volledig veilig & pijnloos en duurt +/- 60 minuten.

Wat gebuert er tijdens de behandeling?

​U gezicht wordt gereinigd met een oppervlakkige reiniging en warm kompres. Vervolgens wordt er een laag van het medische koolstof op uw gezichtshuid aangebracht. Zodra de carbonpeeling is opgedroogd wordt er gebruik gemaakt van de Laser met speciale filter om afschilfering te verrichten.

Prijzen

Gezicht 

€150,-