Pascaud Wave

Cavitatie is een methode die zich bezighoudt met overtollig vet en cellulitis zonder chirurgische interventie. De vetcellen worden getrild door middel van de geluidsgolven (Ultrasone kop). Deze vetcellen komen vrij en worden via het lymfevatenstelsel naar de lever getransporteerd en verwijderd. Om het resultaat helemaal naar uw zin te krijgen, zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Het lichaam heeft echter een paar weken nodig om het overtollige vet op een natuurlijke manier te verwijderen. Daarom zal het eindresultaat van de behandeling pas na 3 tot 4 weken zichtbaar zijn.

Het handstuk wordt langzaam over het te behandelen oppervlak bewogen terwijl de behandelingskop ultrasone golven afgeeft. Je voelt dat de huid aangenaam warm is, maar verder is de behandeling pijnloos.

Het totale aantal behandelingen hangt af van het gewenste resultaat en de dikte van de vetlaag. Een cavitatiebehandeling bestaat in de meeste gevallen uit ongeveer 4 tot 6 behandelingen. Een goede opvolging van voedingsrichtlijnen (koolhydraten) kan het aantal behandelingen verminderen.
Cavitatiebehandelingen zijn bedoeld om de lokale grootte te verminderen. De behandeling is geen methode voor gewichtsverlies en daarom mag de BMI de 30 niet overschrijden.

 

Een intakegesprek vindt plaats voordat de behandeling wordt gestart. Hoewel de behandeling zelf onschadelijk is, kunnen we alleen mensen behandelen die gezond zijn.
Tijdens het intakegesprek zullen we controleren of cavitatie de juiste behandeling is voor "uw probleem". De behandeling zal aan u worden uitgelegd en de contra-indicaties zullen met u worden besproken.

Je kunt veel doen met cavitatie, maar je moet ook zelf iets doen! Na de behandeling moet u gedurende 5 dagen bepaalde richtlijnen volgen, zoals:

  • Drink 2 liter water per dag;

  • Volg het voedingsprogramma (geen koolhydraten);

  • Drink geen alcohol;

  • Elke dag een half uur wandelen, fietsen of traplopen.

Estefania Beauty Salon
Openingstijden 
Maandag    10:00- 18:00
Dinsdag      10:00- 18:00
Woensdag  10:00- 18:00
Donderdag 10:00- 18:00
Vrijdag         10:00- 18:00
Zaterdag      10:00- 16:00
Zondag : Gesloten
Alleen op afspraak
Waalsteeg 5 1011ER, Amsterdam Centrum Nieuwmarkt
06-41971168
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now