Alexandrite Diode Laser

               2 in 1

Kiezen tussen de Alexandrite laser of de Diode laser?

Dat is niet meer nodig! Hightech ontwikkelaars op het gebied van definitief ontharen hebben het voor elkaar gekregen om de krachtige Alexandrite laser te integreren in de “gouden standaard” Diode laser. De diode laser is goed nieuws voor mensen met ongewenste haargroei op een lichte huid! Deze ingenieuze 2-in-1 laser, pakt in dezelfde behandeling zowel dunne, grove, licht gepigmenteerde als donkere haren aan. Snel, veilig en effectief.

Waarom een Diode en Alexandrite laser in één?

Hoe beter een laser behandeling is afgestemd op uw persoonlijke huidtype en haarsoort, hoe veiliger en effectiever de behandeling. De laser combineert een Diode laser (810 nm) met een Alexandrite laser (755 nm). U krijgt als het ware 2 laser behandelingen in 1. Het succes achter de combinatie van deze twee golflengtes is het veelomvattende effect. Terwijl de “gouden standaard” Diode techniek vooral effectief is op stugge, dikke en donkere haren, zet de Alexandrite laser extra kracht in op fijne en licht gepigmenteerde rode en blonde haren. Per sessie worden zo alle verschillende haar soorten in 1 keer aangepakt.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het resultaat is afhankelijk van de soort haren en mate van overbeharing. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig. De behandelingen vinden plaats om de 6 weken. Na elke behandeling ziet u een vermindering in het aantal haartjes.

De haren groeien in vier verschillende fasen; groeifase, overgangsfase, exogene fase en rustfase. Alleen in de groeifase is er voldoende pigment in het haar en de haarfollikel aanwezig om het licht te geleiden, zodat vernietiging van de haarfollikel kan plaatsvinden. Na de eerste behandeling zullen de na 10 tot 14 dagen vanzelf uitvallen. Met 6 weken maken we een nieuwe afspraak om te zien wat er bij de eerste behandeling is vernietigd. Omdat niet alle haren tegelijkertijd in de groeifase zijn, zullen er meerdere behandelingen nodig zijn.

Wat je moet weten voor de behandeling

 • Trombose (overleg eerst met uw huisarts)

 • Suikerziekte (In de meeste gevallen kunt u wel worden behandeld) Bij twijfel overleg dan eerst met uw huisarts.

 • Oncologische huid aandoening – Huidkanker of ontstekingen – open eczeem en psoriasis (Wanneer de huid rustig is / niet open kunt u gewoon behandelen)

 • Keloïde (= wild vlees) reactie van de huid na verwonding (litteken, moet 1/2 jaar oud zijn)

 • Pacemaker, inwendige defibrillator of andere metaal

 • Silicone, Botox, fillers of  peeling

 • waar Tatoeages en permanente make-up is aangebracht kan NIET geflitst worden.

 • Bent u zwanger of wilt u zwanger raken / Borstvoeding NIET het boven lichaam

 • Medicijnen Antidepressiva, Antibiotica, Penicilline (Hormonen – Lichtovergevoeligheid)

 

Voor de behandeling :  

 • Vier weken voor behandeling niet epileren, harsen, waxen of bleken (de gehele behandel periode)

 • 24 uur voor de behandeling geen producten (bodylotion, deodorant, gezichtscrème etc)

 • De haren dienen 1 tot 2 dagen voor van de behandeling geschoren te worden. 

Na de behandeling :

 • 48 uur voorzichtig met zonlicht, zonnebank, sauna, heet douchen, sporten en andere beïnvloedende factoren. Bescherm de huid met een zonnebrandproduct met een hoge beschermingsfactor.

 • 24 uur na de behandeling geen producten (bodylotion, deodorant, gezichtscrème etc)

Prijzen

Alexandrite / Diode laser Gezicht v.a

€ 40,-

Alexandrite / Diode laser Lichaam v.a

€ 40,-