Microblading / Ombre

Microblading kunnen niet van echt worden onderscheiden. Je wenkbrauwen worden op een heel natuurlijke manier geperfectioneerd. In tegenstelling tot de beschaduwde wenkbrauwen, worden de strokes handmatig gezet. Haar voor haar zal je wenkbrauw langer, breder of juist een beetje voller maken. Je wenkbrauw is niet helemaal gekleurd, maar toch blijft een deel van je huid zichtbaar tussen je haren. Soms zijn enkele haartjes voldoende om tot de ideale wenkbrauw te komen. Hoe meer eigen haar, hoe beter, hoe natuurlijker het eindresultaat. Microblading 3D-haaruitbreidingen zijn echter geschikt voor iedereen, zelfs voor dames of heren, die minder geluk hebben wat betreft wenkbrauwharen. De haren, die met het microblading mes zijn geplaatst, zijn niet te onderscheiden van echte haren, waardoor het mogelijk is om een mooie natuurlijke wenkbrauw te vormen.

Ombre is een permanente make-up techniek die relatief nieuw is. De Ombre is van donker naar licht; de aanzet van de wenkbrauw is in een lichtere teint en wordt luchtiger gepigmenteerd dan het onderste gedeelte en het dunne uiteinde van de wenkbrauw. Het geeft een make-up look die toch natuurlijk is. Daarom wordt het ook wel Powder Brows genoemd. Het is alsof je de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

Na de behandeling zijn de strokes net gezet en zijn nog steeds duidelijk zichtbaar. Persistente microblading 3D-haarslagen zijn altijd zo duidelijk zichtbaar? Nee, ongeveer dertig tot veertig procent van de kleur verdwijnt altijd. Bovendien verdwijnt alle inkt die op de huid is. Dit maakt de permanente make-up na een week of zo minder donker en scherp dan net na de behandeling. De haaruitvloeiingen kunnen ook altijd enigszins variëren, afhankelijk van uw huidtype. Op een gladde, strakke huid blijven ze meestal scherper dan op een vette huid met grotere poriën. Ga niet in de zon of op de zonnebank in de eerste week na de behandeling, dit maakt de kleur lichter. Voorkom chloorwater, make-up en behandel het voorzichtig. Reinig je huid en droog je wenkbrauwen droog met een schone handdoek, niet wrijven. Sommige korstjes kunnen zich ontwikkelen, die na vijf tot zeven dagen kunnen worden verwijderd. Dan zie je in welke mate het de inkt heeft ingenomen. Eén persoon heeft het nauwelijks afgewezen, de ander verliest meer dan dertig procent. Na de eerste keer dat u terugkeert na ten minste vier en maximaal acht weken voor een vervolgbehandeling.Gebieden waar het pigment minder heeft gevangen worden bijgewerkt. Kleine vormcorrecties kunnen ook plaatsvinden.

Ombre powder brows

Microblading 3D

Na de behandeling

Prijzen

image3.jpeg

Microblading / Ombre powder Brows 

Incl. 1 nabehandeling binnen 2 maanden

€ 400,-

Microblading / Ombre powder Brows opfrissen v.a 2 maanden

€ 150