Omso micro inject

De Osmo-inject techniek is een echte “skinbooster” , een nieuwe vorm van meso therapie waarbij werkzame stoffen dieper in de huid worden gebracht, waardoor deze effectiever werken.

Door middel van een speciaal ontworpen naald, die niet dieper dan 0,5 mm de huid in kan en het osmotische proces (natuurlijke verdeling) lukt het om werkstoffen in een diepere huidlaag, de Dermis, te injecteren. Alles volgens de richtlijnen van de NVWA.

De ingebrachte werkstoffen in de serums  hebben direct een liftend en opvullend effect.  Dit is ook direct zichtbaar en voelbaar.  Ook komen er direct door de prikkeling van het prikje groeifactoren vrij die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

We werken met verschillende hoog geconcentreerde plantaardige serums (vegan).

Denkende aan Unieke cocktails bestaande uit krachtige anti-aging werkstoffen, peptiden of  met een vulstofeffect.

Hyaluronzuur

Zo wordt onder andere hyaluronzuur serum in de huid ingebracht. Hyaluronzuur is een actieve waterbinder (ook een menseigen component) en zorgt voor een optimale vochtbalans van uw huid. 

Vitamines en mineralen

Naast hyaluronzuur worden voor de huid belangrijke vitaminen en mineralen gebruikt alsmede anti‐oxidanten die de collageenvorming en de microcirculatie binnenin het weefsel weer op orde brengen. Zodoende wordt huidveroudering tegengegaan en de cel activiteit gestimuleerd. Ook wordt ouderdomspigmentatie voorkomen.

Liever geen Botox

Argireline Anti-Wrinkle is een milde, niet-toxisch werkstof met een botox-effect. De werkzame stoffen remmen de samentrekking van spieren en verminderen zo de expressie rimpels. Het  alternatief voor botox voor diegenen die niet hun volledige scala aan gelaatsuitdrukking willen verliezen.

Effect & Resultaat

Je huid gaat stralen wordt zachter en voelt veerkrachtiger aan

  • vermindering fijne lijntjes

  • verbeterde huidstructuur

  • stevigere huid

  • verbeterde elasticiteit

  • herseld vochtgehalte

  • remt de veroudering

  • stimuleerd collageen

Voor het beste resultaat is het raadzaam om een kuur van 6 behandeling te nemen wekelijks en daarna bijhouden elk 6-8weken.

Osmo - Fill up - Bap techniek


Bij een osmo inject fill up behandeling wordt er gebruikgemaakt van de 'BAP-techniek'. Bij deze speciale techniek wordt het product op 5 strategische punten in het gezicht ingebracht. Dit zorgt ervoor dat alle vetcompartimenten in het gezicht gestimuleerd worden, wat zich uit in een stevig uitziende huid . Deze behandeling wordt ook uitgevoerd bij Esthetisch klinieken met Profhilo, wij werken met minstens zo’ n goede skinbooster , 100% hyaluron en met een ander naald.

        Prijzen

Osmo Micro Inject

Osmo Fill up BAP

€ 75,00

Osmo Micro Inject kuur 6

€ 375,00

Osmo Fill up BAP kuur 6

€ 85,00

€ 425,00

Osmo Micro Inject + BAP

Osmo Micro Inject + BAP kuur 6

€ 160,00

€ 800,00

Osmo Fill up 1 ML from

€ 55,00