Waxen 

Elke dag bieden we onze klanten harsbehandelingen op verschillende lichaamsdelen. Of het nu gaat om het ontharen van de benen, oksels, schaamstreek, armen, rug of gezicht, bij Estefania Beautysalon kun je er altijd voor gaan. Ook bij ons pakket zit de favoriete Brazilian Wax. Dankzij de Brazilian Wax kun je nu ook de intieme delen laten waxen. De salon heeft jarenlange ervaring met de Braziliaanse waxbehandeling.

 

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door een ervaren schoonheidsspecialiste.
Onze methode is uiterst hygiënisch. Elk deel van het lichaam wordt vooraf gedesinfecteerd.

 

Wat is waxen?

 

Waxen is een alternatieve manier om overtollig te verwijderen op verschillende delen van het lichaam. Hier wordt de huid ingesmeerd door middel van een kleverig mengsel (hars / wax). Dit is een soort stroperig mengsel.


Dit stroperige mengsel zorgt ervoor dat de haren aan de hars blijven kleven. Stroken papier of katoen worden op de hars geplaatst. De schoonheidsspecialist laat een klein deel van de strip vrij om de strip in één keer van het lichaam af te trekken.


Een andere methode wordt gebruikt voor de gevoelige en intieme delen van het lichaam. Dit is een hars die niet wordt verwijderd door middel van een strip, maar automatisch droogt. De hars wordt met de hand verwijderd door middel van een lipje. Deze hars is minder pijnlijk. Vooral voor de Brazilian Wax is dit een veelvoorkomend waxtype.


De haren worden uit het lichaam verwijderd, inclusief de wortels.

Deze methode van haarverwijdering bespaart u ongeveer 4 weken (afhankelijk van de snelheid van uw haargroei) van ongewenste haargroei.


Onderzoek heeft aangetoond dat minder haargroei zichtbaar is na een aantal harsen.

 

Voornaamste redenen om te waxen?

 

Het is bewezen dat vrouwen zich vrijer en taaier voelen na een harsbehandeling.

Harsen zijn goedkoper dan laserbehandelingen.

Waxen bespaart je weken aan ongewenste haargroei.

Je huid voelt na het waxen zacht en soepel aan.

Waxen vermindert het effect van ingegroeide haartjes.

 

Doet waxen pijn?


Harsen is in het algemeen niet echt pijnlijk. Vooral het ontharen van benen, armen, gezicht en rug wordt niet als pijnlijk ervaren. Er zijn enkele gevoelige plekken op het lichaam die mogelijk als pijnlijk worden ervaren. Denk aan de oksels, bikinilijn en Braziliaanse wax.


Hoe lang blijven haren achter na waxen?


De haren blijven ongeveer 4 weken weg. Als u gewend bent aan het scheren, zullen de haren na het harsen zachter terugkomen dan u gewend bent.

 

Harsen en zwangerschap


Als je zwanger bent, kun je in het algemeen doorgaan met je waxbehandelingen. Wax wordt in de eerste plaats aangenaam ervaren door zwangere vrouwen, omdat de grootte van de groeiende buik het voor sommige delen van het lichaam moeilijk maakt om zichzelf te scheren.

Waxen gezicht

€ 40,-

Waxen lichaam v.a

€ 30,-

Prijzen